söndag 18 mars 2018

söndagens smakbit - Täcknamn: Hilde

Söndag och dags för en smakbit ur boken jag läser. Jag valde ett stycke ur Täcknamn: Hilde. Du som känner mig vet att jag alltid har minst två böcker på gång, ibland fler. Du som följer mig på Instagram (villa_frejas_bokblogg) vet också att jag har en pågående utlottning av just nämnda bok. På tisdag drar jag en vinnare av boken, så än hinner du vara med och tävla.


❝ Ester blir kraftigt illamående. Händerna skakar och hon måste koncentrera sig djupt för att klara att sätta ena foten framför den andra. Chauffören har lämnat sin plats bakom ratten och kommit ut. Hans skepnad lyser röd mot kvällens mörka bakgrund och han betraktar spektaklet med öppen mun och tom blick. Ester tar stöd mot bilens kaross. Drar efter andan och får rök i halsen. Hostar. Vinglar fram till baksätet. s 266 ur Täcknamn: Hilde av Kjell Ola Dahl
För fler smakbitar, kika här

20 kommentarer:

Mamma C sa...

Kan det bli mer spännande.
Kram Carin

Paula sa...

Hur ofta händer det att två personer läser samma bok här i gruppen? Tack för smakbiten!

bokhuset.ax sa...

Har precis börjat läsa den här och den verkar väldigt bra. :)

Marie Eggimann sa...

Du har kommit något längre än jag.

Monika sa...

Jag blir mer och mer sugen på denna för varje gång den dyker upp :)

kajsasbokblogg sa...

Vill verkligen läsa den här. Tack för smakbiten!

Helena sa...

Spännande :)

astridterese sa...

Det var visst to som hadde denne boken i dag. Kanskje den nettopp er oversatt til svensk?
Det er en god forfatter og en bok jeg har solgt mange av. Mannen min liker veldig godt forfatteren så jeg ble minnet på å gi boken til ham :-)
Ha en riktig fin søndag!

Boklysten sa...

Den kommer jag att läsa så småningom. Tack för smakbiten!

Lottens Bokblogg sa...

Tack för smakbiten. Den här står i hyllan och väntar och jag tror den blir läst snart.

justnujusthar.com sa...

Jag såg att den här skulle ges ut och blev så nyfiken på den, faktiskt lockade omslaget, jag gillar den tidstypiska känslan. Nu blev jag ännu mer nyfiken på den, jag kanske borde vara med i din utlottning. Tack för smakbiten!

znogge sa...

Den lät väldigt spännande!

Marie i Skrifvarstugan sa...

Har börjat läsa den och hittills tycker jag den är bra. Tack för smakbiten ! :-)

Mrs Calloway sa...

blir faktiskt lite nyfiken. tack för smakebiten!

Benita sa...

Tack för smakbiten! Den boken är jag lite nyfiken på.

Sara Söderbacka sa...

Den verkar ju trevlig!

♥ Hanneles bokparadis sa...

verkar spännande

Åsa sa...

Den var spännande och intressant tyckte jag.

Malin Eriksson sa...

Den verkar ju lite intressant förstås!

http://www.nilmasbokhylla.com

Bokdamen sa...

Spännande! Lite nyfiken är jag ;)