torsdag 4 januari 2018

läs- och skrivutmaningar 2018

Nytt år och nystart. Förra året läste jag plus minus 170 böcker. Nåt sånt. I år har jag satt målet på en lite mer blygsam siffra: 150 lästa böcker. Och så jag vill skriva klart en till bok. Eller två. Eller en och en halv, vi får se.

Jag är med i en skrivutmaning på Instagram nu i januari. En fråga varje dag som beskriver mitt skrivande. Sen inte sagt att jag kommer att svara på alla. Jag missade exempelvis att svara på fråga ett. Jag var lite sen i starten. Men kolla gärna in på @villa_frejas_bokblogg Det är ett öppet konto. Välkommen!

Frågan är om jag ska förnya mig på nåt sätt här på bloggen i och med nytt år... Nja, jag tror inte det, men jag tycker om ljud och bild, så kanske att jag kommer att lägga upp rörligt material här vad det lider. Förtydligar: alltså egna Youtube-klipp där jag pratar böcker och skrivande.

14 kommentarer:

Lena sa...

150 böcker är ju jättemycket. Imponerad av alla som hinner läsa så mycket.

Mamma C sa...

Jisses, jag tycker jag lyssnar så att öronen håller på att trilla av mig. Men så många böcker skulle jag aldrig komma upp i.
Kram Carin

[Anna] sa...

150 är jätte många böcker!! :)

Marie Eggimann sa...

Ja men det kan bli skoj med lite rörliga bilder, det skulle jag aldrig våga

Klimakteriehäxan sa...

Tror att det är väldigt länge sen jag kom upp i ca 100 böcker på ett år. Och då har du ändå hunnit skriva själv också!!!

♥ Hanneles bokparadis sa...

så många böcker läser inte jag

♥ Hanneles bokparadis sa...

(bloggar med ljud stänger jag av direkt)

Villa Freja sa...

Sv. Bloggar med ljud ja, men du missförstod mig nog. Jag syftade på Youtube-klipp :)

FrökenChristina sa...

Vad modigt måste jag säga. Hoppas du lyckas med dina skrivutmaningar. Lycka till!

Mrs Calloway sa...

hur hinner du? med barn och allt? lycka till med alla planer under 2018!

Bokdamen sa...

Oj 150 blcker, det är mer än en hel del och så skrivandet, imponerande!

Åsa sa...

Wow, ambitiöst! Lycka till med läs- och skrivplaner, m.m.. :)

Monika sa...

Hoppas det går bra med både skrivande och läsande :)

justnujusthar.com sa...

Vilken snygg skrivmaskin till inlägget! Mina första noveller i tio-tolv-årsåldern skrev jag på en sådan. Man fick slå till hårt på tangenterna för att det skulle bli avtryck på papperet och ibland åkte fingret ned mellan tangenterna... inte skönt...

Kul med youtube-klipp! Jag har länge funderat på detsamma, i år kanske blir året då jag också testar. Jag skall i alla fall hålla utkik efter dina filmer :)