måndag 25 december 2017

once upon a time - a christmas story


Bara dagarna innan första december kom jag på att jag ville ha en adventskalender här på bloggen. Framförhållning är inte mitt namn, med andra ord. Men snabbt som sjuttsingen satte jag mig ner och skrev en julsaga som fick utgöra kalendern. Ett avsnitt varje dag. Sagan skrevs under några timmar, fördelade på två dagar och idén vaknade i samma ögonblick som jag lät fingrarna spela över tangenterna. Alltså; jag har inte ägnat mig åt särskilt mycket planering eller redigering. Men jag hoppas att du har tyckt om läsningen och funnit den mysig så här i juletid. Berättelsen var i alla fall mycket rolig att skriva, även om det gick lite snabbt.

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det var verkligen en trevlig kalender! Snyggt jobbat av dig och på så kort tid och allt - eloge! :-)

Ha en fin annandag!

Mamma C sa...

Tycker precis likadant som föregående skrivare ovan.
God fortsättning.
Kram Carin

znogge sa...

En trevlig och läsvärd kalender!

Kram

Mia systeryster sa...

Nu har jag läst ikapp ( är dålig på att läsa bloggar nu förtiden) Du är och har alltid varit duktig på att skriva:) Så mysigt att få läsa din kalender. Imponerad över att du skrev den så snabbt.// Mia Melin