torsdag 14 december 2017

helgfrågan v 50Det går fort nu. Hela den här terminen tycker jag har gått i rasande fart. Nu är det snart jul. De flesta, för att inte säga alla, julklappar är inhandlade. Nu ska de bara slås in också ... Den här veckan lyder frågan.
Hur rimmar man på bok?

Jag tycker inte om rim som direkt avslöjar vad som ligger i paketet. Jag föredrar faktiskt paket helt utan rim ... och ett bokpaket är så lätt ändå. Alltså, det går att klämma så känner man direkt vad det är. Bästa presenten för övrigt.

Vad ska du göra sista helgen innan jul?
På söndag ska vi till kyrkan på gudstjänst. Äldsta dottern ska konfirmera sig i vår. Sen ett besök hos min syster också. Våra tjejer säljer lotter via handbollen så nu ska vi leverera innan uppesittarkvällen. Sen är det dags att stolpa upp en synopsis också ... spännande.

10 kommentarer:

Lena sa...

Skall försöka ta mig till kyrkan någon gång under julhelgen. Det är så fint.

Vargnatt sa...

Jag har aldrig fått eller gjort paket med rim faktiskt, det brukar bara bli en god jul-etikett :)

[Anna] sa...

Ja böcker är svåra att slå in utan att man kan lista ut vad det är i :( så ett rim avslöjar ju bara ännu mer. Vi rimmar inte och det vore kul kanske på ett paket men det blir så avslöjande annars vad det är i alla och de minsta som inte kan läsa är det svårt med rim. Bra du skrev det, måste köpa lotter till uppesittar kvällen!

Bokdamen sa...

Låter som en mysig helg!

Mrs Calloway sa...

jag ger bort böcker i julklapp, men rimmar inte. en behöver ju inte avslöja allt

Monika sa...

Rim är inte något vi sysslar med i vår familj heller, men det har hänt :)

Marie Eggimann sa...

Jag fundera på att beställa en bok till mig själv i julklapp bara för att få en bok. Knäppt va?

Lottens Bokblogg sa...

Ja, formen på paketet kan avslöja en hel del :-)

Ewa K sa...

Inte helt lätt att dölja att det är en bok i paketet.

FrökenChristina sa...

Jag brukar få böcker inslagna i kartong bara för att alla ska lura mig :). Lite rart tycker jag.