söndag 12 november 2017

en smakbit på söndagJag ringer pappa och pratar egentligen om ingenting. Jag vet att han saknar mig och jag tror att det är jobbigt för honom att jag har flyttat. Men förändringen är bra, tror jag. I alla fall ibland. Han frågar om jag ska komma hem snart, bara över en helg eller något. Jag säger att jag har ganska mycket att göra nu, att vi precis har fått en stor uppgift, att jag inte tror att jag hinner. Jag säger att jag saknar honom också. Och att jag inte är långt borta för alltid. Han byter ämne och frågar om jag såg programmet om katter på Vetenskapens värld i går. Jag säger att jag missade det och han säger att han ska skicka en länk.
"Hej då, pappa." 
"Hej då, gumman. Vi hörs i morgon." 
s. 35 i Allt jag inte sa av Yrsa Walldén 


Tyckte att texten passade bra idag, men anledning av farsdag.
Fler smakbitar hittar ni här

12 kommentarer:

znogge sa...

Ett passande val i dag minst sagt ja!

Kram

Mrs Calloway sa...

verkligen en passande smakebit med tanke på dagen. kände inte alls till den här boken. tack för smakebiten!

Ama de casa sa...

Passade in helt förträffligt! Men jag anar en tragedi här...

Eva Trillian sa...

Åh! Håller med båda tidigare kommentatörer; anar tragedi + passande just denna dag, Fars Dag.
Tack för smakbiten!

Bokdamen sa...

Tack för smakbiten! Håller med föregående, känns passande och en anar att det kan vara en tragedi. Kände inte till den här boken.

Åsa C sa...

Ja det var ju en för dagen passande smakbit, tack för den! :)

Evelina Nilsson sa...

Verkligen en passande smakebit! :)

Mamma C sa...

En bok som stämmer precis rätt idag.
Kram Mamma C

♥ Hanneles bokparadis sa...

intressant smakbit

Lottens Bokblogg sa...

Passande smakbit just idag :-)

Monika sa...

Tycker det där lilla stycket andas tragedi, jag blir lite sorgsen :)

tinaottosson sa...

Tack för smakbiten! Älskar Allt jag inte sa! <3