onsdag 6 september 2017

om sanningen ska fram av elin eldestrand


Jag har läst Elins romaner och flera av hennes noveller tidigare. Om sanningen ska fram är skriven med samma snabba, korta kapitel vilket jag uppskattar mycket. Det som skiljer den här boken från det Elin tidigare har skrivit är djupet i berättelsen. Det jag tidigare har läst har varit skrivet med glimten i ögat. Jag tyckte om det men jag tycker nästan bättre om det här djupet. En berättelse om vänskap, kärlek, sorg och modet att leta sig tillbaka för att kunna starta om från där ens hjärta bor.
________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Elin Eldestrand
Om sanningen ska fram
Hoi förlag (2017)
Recensionsexemplar

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag gillar också korta kapitel. Läser sällan så länge åt gången, så det är bra att kunna hitta ett bra ställe att stanna på :-)

znogge sa...

Det finns fördelar med korta kapitel. "Ett litet liv" har mastodontlånga kapitel och det gillar jag inte.

Kram

Mamma C sa...

Håller med att korta kapitel är bra.
Kram Mamma C

Susjos sa...

Gillar också korta kapitel :-)

Annette sa...

Jag har läst hennes böcker om en hemmafrus bekännelser och gillat dem, men det låter lockande med en roman med mer djup. Jag måste nog kolla upp den här. Tack för tipset!