torsdag 7 september 2017

en annorlunda höstDagarna går så fort. Som de har en tendens att göra när man trivs. Vilket jag gör. Jag spenderar dagarna hemma. Läser och recenserar otroliga mängder böcker, vilket är så kul. Och så skriver jag på mitt bokmanus. Förutom att vara med familjen förstås. Men det är pretty much det jag gör. Läser, skriver, är med familjen. Underbart om du frågar mig.

Det är en annorlunda höst då jag kan jobba hemifrån - och då är det inte konstigt att tiden går fort. Jag älskar den här tiden! Carpar den så gott jag kan.

6 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Låter härligt :)njut kram

Boklusen sa...

Låter ju helt underbart!

Susjos sa...

Härligt! Jag är imponerad att du hinner med allt, med en liten där hemma också ;-) Kram!

znogge sa...

Så härligt det låter men att du hinner. Imponerande :D

Kram

Biggeros.blogg.se sa...

Så härligt att du är nöjd med vad du gör!!
Du verkar även få tiden att räcka till och hösten brukar vara ganska så fridfull!!!kram

Ama de casa sa...

Låter härligt det där :-)