måndag 7 augusti 2017

HOV1 och apptips


Foto: Indra 

Igår reducerades skaran småfolk här hemma till hälften. Indra var på konsert och Liam är på jamboree. Tänk att vi har så stora barn nu, med luft under vingarna.


Visst blev det tyst i huset, men inte tomt. Övriga ägnade sig åt den mysiga kvällsrutinen då vi intar dubbelsängen och läser en stund. Engla brukar läsa något kapitel ur sin bok högt för mig och sen läser jag för henne ur en högläsningsbok. 

Jag har förresten laddat ner en perfekt sova-app. Den fungerar klockrent för dig som inte kan somna om det är alldeles knäpptyst. Här kan man bland annat välja mellan att somna till ljudet av fågelkvitter, tvättmaskinen, tåget eller, vår favorit speldosan. 

6 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Min mellantjejs favoriter också!

Kram Jenny

znogge sa...

Barnen blir stora så fort att man inte hänger med. På gott och på ont. Tack i alla fall för alla trevliga boktips.

Kram

Ama de casa sa...

Låter som alla roar sig på sitt sätt - helt rätt! Så ska det vara :-)

En sån där sova-app behöver jag inte. Min tinnitus håller mig sällskap hela tiden... ;-)

Mamma C sa...

Sova-app är nog inget som jag behöver. Men lite nyfiken blev jag ändå.
Kram mamma c

Hanneles bokparadis sa...

inte testat än

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Intressant själv måste jag ha knäpptyst när jag sover :)