fredag 25 augusti 2017

en sista semester


Jag har försökt att få tid att skriva idag och visst, jag har lyckats med några sidor. Ändå känns det som att varje gång jag slår upp min Mac är det någon annan som pockar på. Och så får det vara. Då plockar jag upp min bok och läser i stället. Det är lättare att göra på språng, så det blir mycket läst just nu.

För tillfället läser jag En sista semester och så fick jag trevlig bokpost idag. (Härlig inledning på helgen). Samtidigt har jag en hel hög med recensionsexemplar här hemma som väntar på mig. Kul!

3 kommentarer:

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Spännande med recensionsexemplar :D

Mittgodastefinaste sa...

Båda omslagen är såna som jag faller för!

Kram Jenny

Boklusen sa...

Såååå fin bild! Sofia Yméns bok kan jag verkligen rekommendera!