söndag 9 juli 2017

mitt liv som gift av anna mannheimer


Vill man njuta och skratta lite grann rekommenderar jag den här kåserisamlingen! Träffsäkert och med stor portion humor beskriver Anna Mannheimer sitt liv som gift (med Peter Apelgren). Hon bjuder generöst på anekdoter ur sitt äktenskap och sitt arbetsliv tillsammans med sin äkta hälft men ger oss också en inblick i vardagens bryderier. Hur är det till exempel att leva tillsammans med en manisk samlare när man själv är en slängare? Och hur grälar man som bäst när båda två är så enormt konflikträdda?

Humor och självdistans rakt igenom.
En bok som jag tror att man vinner på att lyssna till (via Storytel) eftersom Anna Mannheimer själv läser boken. Det blir på något sätt extra träffsäkert då.

________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Anna Mannheimer
Mitt liv som gift
Brombergs (jag lyssnade via Storytel, uppläsare: Anna Mannheimer)
ISBN: 9789173376174
Adlibris eller Bokus

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Åh! Den vill jag absolut läsa - och den fanns på bibblan, weehoo! Gillar dom där båda :-D

Ama de casa sa...

Ha en riktigt härlig söndag!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Åh det här låter riktigt roligt :D.

dianasdrömmar sa...

Tack för tipset kram

Mamma C sa...

Lyssnar på hennes podd just nu. Ska kolla om jag hittar boken.
Kram

Mittgodastefinaste sa...

Tack för tipset, det går galet mycket böcker på sommaren!

Kram Jenny

Susjos sa...

Hörde deras sommarprat för något år sedan, helt underbart! Så jag tror att den här är lika bra såklart!