måndag 10 juli 2017

en dag på liseberg

Tänk om alla godisbutiker såg lika söta ut som Fröken Ellens inne på Liseberg - att köpa godis över disk, vilken dröm ...

Jag läser inte bara böcker på sommarlovet. Häromdagen var vi till exempel på Liseberg tillsammans med några vänner. Hela dagen gick åt till att gå fram och tillbaka mellan de olika attraktionerna, sitta och vänta, spela lite - njuta. Det var verkligen en trevlig dag på alla sätt och vis, även om jag är livrädd när barnen åker allt som lyfter mer än en meter ovan mark. Hua!

Jag hade kallt räknat med att drömma mardrömmar om när barnen kastades ut från den ena åkattraktionen efter den andra med de uteblev tack och lov och jag sov som klubbad natten därefter. Skönt.

Själv var jag den enda i sällskapet som stod över att åka något, av förklarliga skäl kanske. Farfarsbilarna, gratiskarusellen och tekopparna är mer min melodi fast det var jag ensam om att tycka. 

3 kommentarer:

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Åh så mysigt :). Det är fint där :). Även om vi inte besökte det detta år kanske det blir i framtiden :)

Mamma C sa...

Det låter som jag ungefär. Avskyr allt som snurrar hit och dit och går fort. Var alltid stackars gubben här i huset som åkte med barnen när dom var små. Han var ingen storfavorit av karuseller heller, men gjorde det för barnen.
Kram mamma C

Fru Eriksson sa...

Skojsigt med Liseberg & det kan va mysigt att strosa omkring där ....
/Kram