tisdag 13 juni 2017

sötsakerHär har vi helgens födelsedagsbarn. Och det är en sån tur eftersom jag har sån sjuk craving efter sötsaker och vispgrädde. Jag är sugen på tårta, bakelser, pajer med glass, te med socker (jag dricker aldrig te med socker annars) och efterrättspizzor med bär och choklad... Och det kan jag ju inte gå och smälla i mig varje dag, trots suget. Men så går Chris och fyller år och då får jag plötsligt äta tårta! Lyx.

Idag... En helt vanlig tisdag med ostillat sötsug.

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till Chris! Och till dig som fick äta tårta :-)

Ha en fin, vanlig tisdag :-)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Känner igen mig, är verkligen väldigt sockersugen mest hela tiden just nu :/

Mamma C sa...

Vilken tur du har att han fyllde år ;)
Kram Mamma C

kaatariina sa...

Tur att födelsedagsfirandet bjöd på tårta :-)
Den ser ju väldigt god ut!

znogge sa...

Den födelsedagen kom med andra ord väldigt lämpligt ;-) Någon gång får man unna sig men varje dag fungerar så klart inte!

kram

Boklusen sa...

Känner igen mig, kan äta hur mycket som helst just nu. Kanske beror på att jag är så trött också...