lördag 13 maj 2017

lithells grillpåse

Korv är något som jag tycker är himla praktiskt att lägga på grillen. Med ris eller potatissallad som bas går det att variera på flera sätt. Vi brukar grilla grönsaker och ost till men det är också gott med en grönsallad och coleslaw.

I går var det perfekt att lägga några korvar på grillen eftersom de två yngsta skulle iväg på disko och Chris skulle till jobbet. Till och med jag klarar av att grilla korv. Snabbt och enkelt.Egentligen passar kanske Lithells grillpåse allra bäst att ta med på picknicken. Påsen är återförslutningsbar och har ett praktiskt handtag som gör att man lätt kan bära med sig sin picknickmat ut i naturen. Men det passar såklart lika bra hemma i trädgården på altanen.

Vi har varit sugna på att testa grillpåsen ett tag nu men det har gapat tomt i hyllorna i affären. Fler som tänkt samma sak tydligen. Nu lyckades vi knipa den sista påsen.

5 kommentarer:

znogge sa...

Här blir det grillat i dag men kyckling. Korv är jag inte speciellt förtjust i... Men Husse gillar det så ibland blir det några som sällskap!

Kram och ha en bra lördag!

✫ Fru Eriksson sa...

Älskar grillad korv helst lite svart hihi ...
/Kram

Mamma C sa...

Grillad korv är gott och så går det snabbt också om man är jättehungrig.
Kram mamma c

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Korv brukar de flesta gilla :). Är sonens favorit :)

Ama de casa sa...

Åh vad gott! Älskar att grilla korv - ja, eller att äta den åtminstone :-)