söndag 21 maj 2017

fotbollsplan


Större delen av gårdagen spenderades på fotbollsplanen eftersom Engla spelade "Klassbollen" - en slags skolturnering. Som tur var sken solen och det var varmt större delen av dagen. Innan sista match började det dock blåsa och blev plötsligt superkallt. Och vi som hade klätt oss i bara linne och shorts. 

Idag väntar en lugn dag. Jag behöver det. Egentligen borde det storstädas och tvättas men jag tar helt enkelt dagen som den kommer. Får jag energi gör jag ett röj. Annars inte.

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det är svårt att klä sig rätt vid den här årstiden. Åtminstone i Sverige, här är det något stabilare nu.

Ta nu och helga vilodagen och ha en skön söndag! :-)

Susjos sa...

Hoppas du haft en skön dag utan förpliktelser, man behöver bara vara ibland också!
Svar: Javisst är hörapparaterna hutlöst dyra! Man får bidrag från landstinget va 4de eller var 5e år på ca 6000kr, och de jag hade var bara 1-2 år gamla, därför inget bidrag till dessa lyxapparater, men jag har en månad på mej att bestämma om jag vill behålla dem!
Kram och ha en trevlig kväll!

Mamma C sa...

Då gjorde vi samma igår, men vi hade inga kalla vindar.
Kram Mamma C

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Ja vädret nu alltså, man klär på sig och sen blir det varmt. Man tar av sig så blir det jättekallt :/