lördag 22 april 2017

slutspel


Jag har stått upp i 7,5 timma under kiosktjänst. Bitvis väldigt stressigt. Men det gick bra. Förutom smärtan i ben och fötter. My god! Jag är inte van att stå upp så lång tid, inte ens jag som jobbar som lärare. Har för det första inte lektioner så många timmar i stöten och för det andra försöker jag alltid varva med att sitta på skrivbordet när jag har lektion. 

Landade på rygg i soffan med en bok på magen och benen i högläge på soffans ryggstöd när jag kom hem. Nu laddar jag för sista passet i morgon. För tjejerna har det varit några vinster, några förluster. De är glada. I morgon är det slutspel.

8 kommentarer:

znogge sa...

Vilken intensiv dag så jag förstår det var skönt att landa in i soffan. Lycka till i morgon :D

Kram

Christina sa...

Hoppas att du får möjlighet att pusta ut och återhämta dig!

Önskar dig och de dina en fin söndag och kommande vecka!
Kram Christina

Mamma C sa...

Kan vara kämpigt att stå upp så länge. Jag försöker att varva på mitt jobb. Både sitta och stå och jobba vid skrivbordet. Lycka till i morgon.
Kram Mamma C

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Det där med att stå länge är verkligen något som känns i musklerna. Förstår att det kändes jobbigt efteråt. :)

dianasdrömmar sa...

Lycka till idag :) kram

Ama de casa sa...

Hoppas det går bra för både dig och tjejerna idag :-)

♥ Hanneles bokparadis sa...

lärare får ju gå och röra på sig

Villa Freja sa...

Jo förvisso, men som jag skrev, inte i så många timmar och jag brukar varva med att sitta en del.