lördag 15 april 2017

mitt liv och jag - cecelia ahern

"Rolig, rörande, insiktsfull." Och ja, det är inte ofta jag läser en bok som får mig att så spontant brista ut i skratt. Den är tokig, rolig, charmig och som sagt, insiktsfull.


Lucy Silchester har alltid tagit livet för givet men utan att reflektera över det själv har hon hamnat i gamla hjulspår där hon är upptagen med att engagera sig i sina vänner, undvika sin familj, avsky sitt jobb och ta sin gamla bil till verkstaden. Hon ljuger för att dölja sanningen som gör henne sårbar och tar därmed på sig andras skuld.
Men så en dag knackar Livet på dörren. En irriterande man med skrynklig kostym och dålig andedräkt. Fast besluten om att få Lucy att ordna upp sin trassliga tillvaro. Livet tänker inte låta henne slippa undan.

Cecelia Ahern har gjort det igen. Hon har skrivit en feelgood som lämnar spår efter sig. En roman full av tankeväckare. 

________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Cecelia Ahern
Mitt liv och jag (2011)
Bazar 
ISBN: 978-91-7028-394-9
Adlibris eller Bokus

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Låter som en bok som jag skulle gilla :-)

Ha en härlig påskafton!

♥ Hanneles bokparadis sa...

ska lägga på minnet

znogge sa...

Den noterar jag!

Kram och Glad Påsk!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Åh den här låter spännande :)

Mamma C sa...

Den där lät bra.
Kram mamma c