torsdag 6 april 2017

gröna äpplen och choklad


Det är sällan jag är i personalrummet (jag brukar ta rast i soffan i mitt klassrum. Sovandes ibland. Men oftast med en ljudbok i lurarna. Perfekt stund för vila) men i dag hade jag ett ärende förbi eftersom jag skulle på möte. Till min lycka var bordet belamrat med två stora påskägg fyllda med godis! Jag hittade också ett grönt äpple i fruktskålen. Grönt äpple och choklad som jag har en sån craving på. Det finns nog inget bättre sätt att tanka energi inför ett möte ...

Nu har jag kommit hem till ett tomt hus. Tänker såklart rikta in mig på soffan med min bok. En perfekt lässtund.

3 kommentarer:

znogge sa...

Jag har även detta läsår ett eget arbetsrum så där väljer jag att koppla av. Så lugnt och skönt...

Kram

Mamma C sa...

Låter skönt att luta sig tillbaka i soffan och lyssna på bok.
Kram Mamma C

♥ Hanneles bokparadis sa...

gröna äpplen är inte favoriten, gillar mer de guls