torsdag 30 mars 2017

vår bästa tid är nu


Den bästa tiden på året är nu. När våren börjar vakna till liv, när solen värmer, blommorna spirar och fåglarna väcker mig tidigare än vad klockan gör. Och dagarna blir allt längre. När allt det vackra och varma liksom ligger framför oss. Just den här tiden vill jag alltid ska gå långsamt så att jag hinner njuta extra mycket.

Snart är det påsklov. En och en halv vecka kvar ungefär. Påsken är min favoritstorhelg. Kravlös och färggrann. En riktig vårhögtid med blommor, godis och god, lätt mat. Och tid för vila, avkoppling, lite trädgårdsfix kanske, en resa om vädret tillåter och så massvis med läsning såklart.

8 kommentarer:

znogge sa...

Det finns många fördelar med påsklovet. Själv blir jag ledig två veckor denna gång eftersom jag är ledig veckan före.

Kram

Hanneles bokparadis sa...

bäst att ligga på magen :)

Mamma C sa...

Något härligt att se fram emot.
Kram Mamma C

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ sa...

Åh det håller jag med dig så mycket i. Vår alltså, jag älskar den här tiden, det är som att världen vaknar igen :)

Ama de casa sa...

Jag älskar också våren! Brukar säga att det är årstidernas fredag - man har liksom allt framför sig :-)

Ha en underbar helg!

Mrs Calloway sa...

våren är helt fantastisk. påsken tillbringar jag vanligtvis i stuga vid havet men i år blir det London. inte så tokigt det heller. våren har kommit ännu längre där

Biggeros.blogg.se sa...

Våren hör till min bästa årstid. Att påsken står vid tröskeln är helt ofattbart. Gìllar även Påskens pynt och färgklick. Trevlig Lördag=)

Fru Eriksson sa...

Underbar Vårbild!
/Kram