torsdag 9 mars 2017

knappt med tid


Inte konstigt att jag blev så där trött ... igen. Jag som trodde att jag var immun (det verkade så i alla fall bland alla andra som drabbades av förkylningar och influensor) råkade ut för en pangförkylning. Efter jobbet i dag tog jag en välbehövlig powernap i soffan innan vi åkte ner på stan för att köpa en födelsedagspresent till vår blivande "fjårtis". 

Nu blir det en snabb middag - snabb att laga och somliga av oss får dessutom kasta i sig den eftersom träning stundar. Pestolax med ris och sallad. Själv tänker jag ta en lång, varm dusch efter middagen och efter det krypa upp i soffan med min bok. Just nu läser jag Saker vi inte säger av Sheila O'Flanagan. Recension kommer såklart.

Vad läser du just nu?

4 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas förkylningen är snabbt övergående. Själv läser jag "Hemma hos Bettan" av Eli Phman Owetz. Vet inte vad jag ska tycka om den men den har ändå något visst...

Kram

Ama de casa sa...

Just nu läser jag din blogg... ;-) Hinner inte med mycket just nu när full fokus ligger på att umgås med gänget :-)

Mamma C sa...

Jag började att lyssna på Susan Casserfelts "Den tatuerade cirkeln"
Kram Mamma C

Mittgodastefinaste sa...

Jag läser "Bländad" av Petra Holst.

Jättebra men obehaglig och stressande så kanske inte vad jag behöver nu....

Krya på dig!

Kram Jenny