tisdag 7 mars 2017

10 och 1/2 timmars sömn och studiedag


I går blev jag förkyld pang på och som ett brev på posten kom också en sån där massiv trötthet som jag just har kravlat mig upp ifrån (knaprar järntabletter som säkert hjälpt upp en del). Så jag gick helt sonika och la mig runt åtta, trots att jag tack vare studiedag hade sovmorgon. Jag och Engla låg ett tag och lyssnade på ljudbok innan nattinatti och sen sov jag. Klubbad mer eller mindre med små avbrott för kisspaus och snörvel.

Så idag körde vi på studiedag med fokus planering och strukturering av återstoden av terminen. Min kollega och parhäst arbetade enbart sina fyra timmar och när klockan blev tolv och hon började dra sig hemåt förvarnade jag cheferna om att jag skulle fortsätta dagen hemifrån min soffa. Ville försöka kurera mig i hemmamiljö. Väl hemma hamnade jag dock vid köksön och tröttheten var plötsligt som bortblåst. Tacksamt nog fick jag gjort den sista struktureringen, lagt upp ett informationsbrev till vårdnadshavare, svarat på mail och letat (och hittat) lektionsfilmer. Jag är i hamn, helt enkelt. 

En sån effektiv dag det blev.

1 kommentar:

dianasdrömmar sa...

Skönt att sova länge kram