måndag 6 februari 2017

nightmares


Jag drömmer så mycket och livligt nu för tiden. Drömmar jag minns när jag vaknar. På gott och ont. I natt har jag drömt två mardrömmar och legat och vridit och vänt på mig "hela" natten till följd. Först var det om någon brunbjörn som ville äta upp mig men som jag lyckades avstyra genom att mata med hamburgebröd tills han fick syn på min hund som han i stället ville kalasa på. Drömde att jag tog Alvin under armen och sprang in i ett hus men det gick inte att stänga dörren ordentligt ...

Andra mardrömmen handlade om att jag skulle skriva en bokrecension men levde in för mycket i berättelsen och karaktärerna att allt blev verkligt. Det handlade om getslakt, jakt, mordförsök, självmord och mord. Allt i ett. Vidrigt. (Och nej, jag har inte läst någon sådan bok).

I natt har jag sagt nej tack till mardrömmar!

3 kommentarer:

Bakom dörr nr. 11 sa...

Usch då, mardrömmar är inte roligt.
Igår natt undrade maken vad jag skrattade åt, jag
skrattade alltså i sömnen, då drömde jag att jag
spelade tennis med apelsiner, haha ja jösses så
lättroad man kan vara....
önskar dig en bra start på veckan.
Kram Pia

Mamma C sa...

Jag kommer sällan ihåg vad jag drömt när jag vaknar. Min gubbe drömmer ofta och kommer även ihåg det mesta i sina drömmar. Hoppas du får sova lugnt i natt.
Kram Mamma C

Ama de casa sa...

Huvvaligen... Inga trevliga drömmar det där inte! Undrar varifrån allt sånt där kommer? Hoppas du fick drömma fina drömmar inatt :-)