måndag 16 januari 2017

kaffe med rån


Det här är verkligen en trevlig och mysig kriminalkomedi som lite grann går i stil med Hundraåringen som steg ut genom fönstret och försvann, tycker jag. Lika dråplig om än inte lika seg som Hundraåringen bitvis kunde vara. I Kaffe med rån möts vi i stället av en härlig pensionärsliga med uppfinningsrikedom och lust till förändring. Varför har dömda brottslingar det bättre i fängelse än en skötsam pensionär på ett äldreboende? Det är dags för förändring.

Men i samma Hundraåring-anda möts vi också av några härligt slöa och trögtänkta poliser som, låt säga, högst troligt bidrar till att brotten blir så perfekta.

Helt klart en trevlig lässtund.

____________
⭐⭐⭐⭐
Catharina Ingelman-Sundberg
Kaffe med rån
ISBN 978-91-7503-217-7
Köp hos exempelvis Adlibris eller Bokus

4 kommentarer:

znogge sa...

Hundraåringen gillade jag inte precis men jag ska kanske ge denna en chans...

Kram och god måndag!

Ama de casa sa...

Den boken gillade jag också :-)

Mamma C sa...

Jag gillar hennes böcker faktiskt.
Kram mamma c

Hemma på Sjuan sa...

Den har jag inte läst men läser en bok nu, passar bra när jag är i stugan utan internet. Kram Suss