torsdag 19 januari 2017

i väntan på veckans bästa dag

Även om jag skulle misslyckas med att lära mina elever någonting (vilket jag såklart inte tror för ett ögonblick, men ändå) har jag i alla fall lärt dem något mycket viktigt!

Som en elev sa till mig idag:

- Sara, imorgon är det Veckans Bästa Dag.
- Jaa, det är det!

För övrigt har det varit en minst sagt slitsam vecka. Tre dagar in hade jag ännu inte lyckats få till någon rast. Igår arbetade jag elva timmar. Idag kunde jag skrapa ihop i alla fall nästan tjugofem minuter rast, men så övertid på det då tillbudsrapportering behövde skrivas och några mail behövde svaras på. Vilket fick ske efter arbetstid då ingen annan tid fanns. Så ja, jag längtar till imorgon.

3 kommentarer:

znogge sa...

Tyvärr känner jag igen det mer än väl. Två dagar denna vecka har varit gräsliga så nu hoppas jag på en lugn fredag...

Kram

Lina sa...

men får det verkligen va så att ni inte tar raster?! ska kontakta Josefsson ;) nä men ta upp det på möte?! med chefen!

det står säkert i avtal. annars kan du trycka på att de riskerar att bränna ut sina lärare

Ama de casa sa...

Precis! Mycket viktig kunskap där :-) Fredagar är som våren - man har allting framför sig :-D

Ha en fin bästadag nu!