tisdag 3 januari 2017

hej då solen, vi ses i maj


Som jag har saknat solen! Jag tycker att det har varit exakt som i den där trådlösa-lurar-reklamen där de vinkar hej då till solen "Åh, vinter! Hej då solen, vi ses i maj" tillräckligt länge. Mörker och en massa moln är inte min melodi. Nu behövde vi tack och lov inte vänta ända till maj. I vanlig ordning räckte det med att vi tippade över till januari och det nya året för att himlen skulle bli hög, klar och blå. Och solen stråla.


På tal om januari kom jag på att det var dags att byta månadsbild i min fina tavla från Kalenderkungen. Allt annat julpynt är kvar ännu ett litet tag så jag reagerade inte på att månadstavlan var julig. Tänk om januari kan bli lika snöig som på tavlan ...!Synd bara att Chris typiskt nog jobbade på kontoret dagen då solen sken som bäst. De två stora drog i väg till respektive kompisar men jag och Engla bylsade på oss och tog med oss Alvin ner till sjön en stund. Ljuvligt. Jag ser gammal ut, haha, men det är bara för att jag kisar ovant mot solen. Annars har jag gått ungefär så här hela lovet. Osminkad och med håret i en oborstad knut på huvudet, eller som här, rufsigt under en värmande mössa. Det är LEDIG för mig. Och total avkoppling.
5 kommentarer:

Susjos sa...

Så ska det vara när man är ledig, avslappnat och osminkat! Ha en fortsatt skön ledighet! Å God Fortsättning!

znogge sa...

I går hittade solen hit men nu regnar det igen. Just ljuset saknar jag väldigt mycket.

Kram

Mamma C sa...

Fina dagar nu i januari. Men jag sitter på jobbet och ser bara solen genom fönstret. När man är ledig ska man bara vara slapp och oredlig.
Kram mamma c

Ama de casa sa...

Vi har haft både sol och snö (is i alla fall) under december. Nu har januari startat med värme runt 30 grader. Det varierar, kan man säga :-)
Du ser inte gammal ut! Du ser bara härligt ung och ledig ut :-)

God fortsättning!

Gemsofmylife sa...

Solen fanns här också idag var ute på långpromenad med grannen och njöt av solen och när man är ledig ska man bara vara ;)
Här kan du läsa mer och vara med i utmaningen GOODREAD du får massa tips på böcker baserat på dina val av du vill läsa har läst när du varit med enkelt och kul statistik
sen kan du följa författare eller olika grenar av bokklubbar
Det borde passa dig som är lika stor om inte större bok nörd än mig ;) (något bra menat då !!!)

www.goodreads.com

Kram Sanna