lördag 7 januari 2017

en dröm som består

Ibland får jag såna sjuka mack-cravings. Allt från geggiga smörgåstårtor till toast och sandwish och ja, typ alla mackor! Nån som är lika macktokig som jag?Nu under julledigheten har jag kunnat kolla teveprogram jag när vardagen rullar igång igen bara kan drömma om att ha tid/ork att titta på. Bland annat har jag sett Diners, Drive-ins and Dives ... och blivit superhungrig samtidigt.

I ett avsnitt besöktes en smörgåsrestaurang och det måste ju ändå vara drömmen! Riktigt goda och matiga mackor. Synd bara att jag äter glutenfritt. Det brödet är inte alls lika spännande och drömmen om den perfekta smörgåsen går lite i kras. Ibland glömmer jag mig (eftersom jag inte har celiaki) och tänker att jag nog kan fuska men kroppen tar stryk direkt. Musklerna blir svaga och jag får värk i dem. Att jag aldrig lär mig. Så nu är det strikt glutenfritt igen som gäller. Det är inte värt att fuska. Men mack-drömmen alltså, den består.

2 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Jag älskar egentligen mackor men försöker nu hoppa över kolhydrater och socker. Det har gått bra än så länge men det har ju bara gått en vecka ;) Kram Suss

Ama de casa sa...

Jag är inte sådär jätteförtjust i mackor, om dom inte är varma. Vill helst ha varm mat :-)
Fast visst finns det många som frestar - som exempelvis räkmackor :-)