fredag 23 december 2016

sponsrad video: sing

Nu är det duktigt länge sedan vi var på bio och det är dags att vi tar oss i kragen. Nu när det är juletider växer biosuget sig större tycker jag. Det känns som om det är ovanligt många premiärer just nu och dessutom är det lite av en tradition för många att gå på bio kring annandagen. Ledigheten gör väl sitt till tänker jag. Man har tid!

Det borde vi också ha, hoppas jag.
Nu har vi ett långt jullov framför oss, i alla fall jag och barnen. Chris jobbar några strödagar men ett besök till grannstaden för middag och bio bör - och ska - vi få till. Det är i alla fall planen.

Jag och barnen har blivit nyfikna på en filmtrailer som visas på teve just nu och som jag har läst om i Wahlgrens blogg - nämligen den animerade filmen Sing.

..


Animerat tycker jag passar hela familjen från liten till stor. Framförallt vuxna brukar ha störst behållning av alla repliker och underfundig humor som barn kanske inte förstår på samma sätt med sin erfarenhetsbasis. Jag älskar att regissörer och manusförfattare lägger ner tid för att roa en bred skara. Det är skaparna bakom Dumma mig och Husdjurens hemliga värld (filmer som vi alla i familjen tyckt mycket om) som ligger bakom Sing.

Sing är ett äventyr som ska efterapa vår värld med enda skillnaden att karaktärerna är djur i stället för människor. Historien verkar vara baserad på talangtävlingar som Idol eller X Factor. Här är det koalan Buster Moon som chefar över en nedläggningshotad teater. Moon vägrar dock se sin älskade teater gå under och satsar sina sista slantar i ett försök att återge teatern sin forna glans genom att arrangera en storslagen sångtävling. 

Det känns som om det är upplagt för problem, äventyr, skämskudde och framförallt skratt.

i samarbete med UIP

1 kommentar:

Mamma C sa...

Jag älskar tecknade filmer och den här verkar jättekul.
Kram Mamma C