lördag 17 december 2016

räddningen

Håret åkte upp i helgknut och sen dök jag ner i soffan under en varm filt och med en stor balja te direkt när jag kom hem i fredags. Ljuvligt. Engla och jag hade sällskap hem då jag via jobbet går förbi skolan och hon slutade lagom till jag kom dit. Vi satt sedan en stund och slöade och kollade på teve. En lagom skön inledning på helgen. Nästa vecka väntar långdag på måndag (hatar måndagar) men redan på tisdag är det kortisdag då det är julavslutning och sen går jag på jullov. Räddningen. 


I dag är tanken att städa, tvätta och försöka hinna julpynta lite också. Nu är det inte långt kvar till jul och jag vill hellre ha det juligt i tid innan för efteråt känns det skönast att städa undan allt och starta våren. 

2 kommentarer:

Susanne sa...

Härlig början på en helg.

znogge sa...

Ja, nu är räddningen nära tack och lov :D

Kram och trevlig fjärde advent!