lördag 10 december 2016

julklappstipsen

Böcker är alltid så himla bra att ge bort i present. Om du frågar mig. Kanske funderar du just nu kring vad du ska ge bort till barnen, barnbarnen, lillkusinen eller systerdottern, vad vet jag? Att hitta den perfekta klappen kan vara knivigt, jag vet men lugn, bara lugn. Jag har tipset (helt utan adlinks).Har du sett BookBox Kids som Bonniers Bokklubb lanserat? En perfekt julklapp som räcker hela året. Fyra gånger om året ges boxen ut innehållandes två böcker indelade i ålderskategorierna 0-2 år, 3-5 år, 6-9 år och 9-12 år.

Men skynda att fynda. Sista dagen för leverans innan julafton är 13 december.

4 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Min kommentar försvann tror jag!
Perfekt tips, skulle passa min yngsta!

Önskar dig en fin tredje advent!

Kram Jenny

Mamma C sa...

Vilken toppenklapp.
Kram Mamma C

Susjos sa...

Oj, måste jag ju kolla upp...har ju tre barn i olika åldrar att köpa julklappar till!!! Tack för tips!

znogge sa...

Böcker är aldrig fel att få eller ge tycker jag!

Kram