fredag 9 december 2016

julklappstipsenJag har alltid haft så svårt att komma på bra presenter så varje gång det är dags ställs jag på prov. Vi har kvar att köpa julklappar till Liam men nu så har i alla fall jag och Engla varit och köpt till Chris. Det är svårt det där. När det är en sån älskad person känns det extra mycket viktigt att det ska bli rätt och bra. Men jag tror. Jag hoppas.

Jag har plockat ihop tre fina klappar till mannen, som ett litet tips.

Tröja - Ellos Skinnhandskar - Boozt Kokbok - Bokus

Det blev inget av dessa ting. Så dum är jag inte att jag outar i bloggen som han ändå läser då och då. Men det är tre ting jag funderat kring men alltså försakade till förmån för ...

3 kommentarer:

znogge sa...

Husse får bara en klapp av mig tror jag men den är vald med omsorg ;-) Man vill ju att det ska bli uppskattat...

Kram

Hemma på Sjuan sa...

Tackar för tips, vet inte riktigt vad han ska få mannen min i år... Kram Suss

dianasdrömmar sa...

Tack för fina tips kram