måndag 5 december 2016

heja mig


December började ju bra ... med värsta tröttpåslaget. Nu har jag sovit non stop, i princip, i två dygn. Det är som att jag måste blunda och så fort jag blundar somnar jag. Försöker jag gå går jag dubbelvikt för jag har inga krafter att räta på ryggen, haha. Men järnvärdet är bra och jag har till och med fyllt på mina reservdepåer, så heja mig. 

Det fick bli en sjukdag då jag fick feber i går kväll. Eller. Det var först i går kväll som det slog mig att jag faktiskt kunde ha feber och kollade av tempen.

Idag har jag dock tvingat mig att hålla mig vaken - och faktiskt också känt mig lite bättre - för om jag ska jobba i morgon duger det inte att jag sover idag. Däremot ska jag avboka alla eventuella möten i morgon eftermiddag och gå hem direkt efter lektionerna. På så vis ska jag nog överleva veckan ...

Fast nu precis registrerade jag ny högre feber, men så är det.
Jag har redan meddelat att jag ska jobba i morgon så det får eventuellt bli Alvedon.
Lite dumdristigt men sån är jag ... 

2 kommentarer:

Mamma C sa...

Låter inte bra att gå och jobba med feber i kroppen.
Kram mamma C

Susjos sa...

Krya på dej! Inte kul att vara sjuk´... hoppas du får sova gott!