torsdag 22 december 2016

granrekord

Nu är granen fixad och återigen står det klart att om man vill handla gran snabbt (och det vill man) ska man ha med sig Engla. Förra året såg hon ut en gran på bara några minuter men vi tog ändå ett varv bara för att. I år gick det inte ens en minut. Första bästa. Och den var fin! Precis så som en gran ska se ut. I alla fall i det Salanderska hemmet.


Idag ska den kläs och i och med det hoppas jag att julkänslorna infinner sig. Även pepparkaksbak står på schemat så jag antar att det snart är dags att kavla upp ärmarna och skrida till verket. Ett gäng chokladkakor är jag också sugen på att få till och sedan har jag hört att Indra ska fixa julgodiset under dagen. Fullt ös med andra ord. Tack och lov gjorde jag dubbla lasagner i går så mat slipper vi i alla fall att laga i dag.

5 kommentarer:

znogge sa...

Bra att ha rådiga döttrar med! Här välde äldsta fröken tre stycken och alla blev väldigt bra.

Lycka till med klädningen av granen och pepparkaksbaket.

Kram

Marita sa...

Här kör vi med samma gran varje år och det är perfekt, fin och naturtrogen är den också. Full fart får det bli här också, mycket kvar som ska göras, allt skjuts fram när det gäller mig som är en tidsoptimist..*..
Kramar♥

Mamma C sa...

Låter ju perfekt att ha en sådan grankännare med sig. Lycka till med pepoarkaksbaket.
Kram mamma c

Susjos sa...

Härligt med någon som har öga för snygga granar!
Vi har sedan en hel del år börjat med "plastgran", så himla skönt att plocka ner från vinden, fast lite barrar den faktiskt...lite plastbarr bara! God Jul önskar jag dig!

dianasdrömmar sa...

Hoppas ni får en mysig bakdag kram