lördag 31 december 2016

gott nytt år


Vi firar lugnt här hemma i år. Chris jobbar.
Eller firar och firar. Jag och Engla kommer garanterat att somna innan tolvslaget. Snarki, snarki. Kanske är Indra och Liam vakna. Troligtvis kanske jag ska skriva ... Vi firade in nyåret i går i stället med att äta fin-fondue hela familjen.

2017 då?

Ja, texten på t-shirten i bild sammanfattar ganska väl vad jag drömmer om och hoppas på inför 2017. Om nu gränsdragningen för önskningar går vid nyår och nyår enbart. Ja, ja, jag gillar också tanken på att nyår ger ett nytt vitt blad att fylla och allt det där. Samtidigt är varje dag, varje minut av året en chans till att önska sig, förbättra sig och leva som man vill.

Frågar du mig skulle jag vilja ta min familj och stoppa i en liten kokong någonstans i skogen (fast med utsikt över dalgångar, älvar, sjöar eller hav) och bara vara. Familjen är allt och betyder ... allt. Ingenting annat spelar någon roll. Även om t-shirten talar ... 

Av 2017 (om man nu ska fokusera på oskrivna blad) önskar jag också - "more creating" - att jag en gång för alla faktiskt skriver den där boken som jag drömmer om att få skriva och tjatar så mycket om ... Den där boken som jag startar upp med liv och lust och som jag först tycker så mycket om men sen bara hatar och därmed överger. Men att skriva. Det måste jag göra för orden är som kolsyrebubblor som måste få släppas ut. Annars spricker jag. 

Mer stiltje, hoppas jag på. Mer lugn. Mer jordnära. Ännu mera. Det ska bli skönt med ett nytt år. Även om det bara är symboliskt. 

Så, vi dammar av och önskar all lycka och välgång - och massor av kärlek - till 2017. Gott nytt år!

5 kommentarer:

znogge sa...

Gott Nytt År! Hoppas att dina önskningar och ambitioner går i uppfyllelse :D

kram

Boklusen sa...

God fortsättning på 2017! Härlig text på t-shirten! Så önskar jag mig året också. Må så gott!

FREEDOMtravel sa...

Önskar ett riktigt Gott Nytt år!!!

Susanne sa...

God fortsättning på det nya året.

✫ Fru Eriksson sa...

Goooo forts på 2017 ....
/Kram