fredag 23 december 2016

dan före dopparedan

Det här med jullov alltså!
Lata dagar och så lite som möjligt på agendan är precis vad jag behöver just nu. Jag har till och med orkat tillbaka till böckerna. Just nu läser jag Ann Rosmas Själakistan och det är så skönt att vara igång med en bok igen. Inte likt mig alls att inte ha något att läsa men länge nu har jag verkligen inte orkat ...

Idag är det dan före dopparedan (om någon undgått det) men julkänslorna har fortfarande inte infunnit sig riktigt. Kvar på min to do är att slå in de sista klapparna och ta en dusch.


Tidigare idag fixade jag ihop en Janssons frestelse med ansjovis såklart, annars är det ingen Jansson, bara en vanlig potatisgratäng samt två saffranskakor till julafton.

Ikväll väntar uppesittarkväll. Tradition att spela Bingolotto just den här kvällen. Främst för att barnen säljer via handbollen så då köper vi på oss för att stötta dem. Men också för att det är en mysig, men halvseg, tradition förstås. Fast vi måste i säng i tid ändå. För i morgon ska vi vara i stallet tidigt. 

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Vi körde också bingolotto när barnen var små. Nu har vi sett i kapp på Gåsmamman gubben och jag.
Kram Madam C

Susjos sa...

Köpte också bingolotter till kvällen, men vi orkade bara två omgångar, sen såg vi på en annan kanal! Har också fixat med Janssons i dag-två stycken blev det, vill ju ha lite Janssons hemma också, den andra ska med i morgon till svägerskans dotter. Kakan ser jättegod ut! HA nu en God Jul! Kram till dig!

dianasdrömmar sa...

God jul stor kram

dianasdrömmar sa...

God Jul kram Diana

znogge sa...

Tittar in och önskar dig och din familj en riktigt God Jul!

Kram

Junitjej sa...

Kakan ser väldigt god ut!