söndag 6 november 2016

cigarettsunkiga trappuppgångar

Det är iskallt ute med snö som flyger på tvären. Men rätt så vackert ändå även om det inte kan mäta sig med Branäsbackarna, fjällen eller naturen kring Klarälven i Likenäs där snön låg decimeterdjup. Himla mycket bättre än det här grå försöket till snötäcke.

Men, jag ska inte klaga - och när jag hjälpte Indra att dela ut reklamen tidigare fick jag upp värmen ordentligt i några matosande, cigarettsunkiga trappuppgångar. Dagens träningspass - check.

Nu en kaffe.


3 kommentarer:

Susjos sa...

Se där, motionen gjord för dagen! Ha en skön kväll..inomhus! ♥

Days by Johanna sa...

Snällt och hjälpa henne och gå lite träning på köpet.

Tack, känner mig bättre nu när jag funderat lite :)

Ama de casa sa...

Gratis motion är ju bra, motion som blir betald måste ju vara ännu bättre :-)