onsdag 12 oktober 2016

sett fram emot stunden

Ikväll ser jag fram emot att bara ta det lugnt. I går agerade jag chaufför. Först lämna av hela familjen, utom Engla på lite olika platser, sedan samla ihop flocken igen. Ligger därmed minus på sömnkontot, men plus på hålla-igång-och-jobba-för-mycket-kontot. Så ikväll blir det en riktig myskväll!

Indra och hennes kompis håller på att laga middag nu, himla härligt att bli bortskämd med att någon annan fixar matlagningen ibland. I och för sig är jag förskonad för det mesta, men skönt även för Chris att få ledigt från kökstjänsten. 


Ikväll spelar båda döttrarna handbollsmatcher och nu lutar det åt att Liam vill hänga med och titta. Eftersom Chris är tränare för Engla innebär det naturligtvis att huset blir tomt. Så när som på mig - och hunden. Det blir tevesoffan med en bok - för hela slanten. Men jag ska somna tidigt, tidigt i min säng.

Känns som jag sett fram emot den stunden hela dagen faktiskt. 

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Skönt med en vilokväll då, ha det toppen med din bok - och med kudden :-)

Fru Martinsson sa...

Åh där är jag idag.... Riktigt längtar efter att gå och lägga mig!!

znogge sa...

Sådana kvällar är guld värda!

Kram

Susanne sa...

Härligt med egentid.

Susanne sa...

Härligt med egentid