söndag 2 oktober 2016

jag håller med

Gårdagen var händelserik på ett positivt sätt.
Ibland när det blir för mycket på agendan en ledig dag blir jag stressad, trött och allt är bara en jobbig känsla av att inte få välbehövlig vila och rekreation. Men i går var det en perfekt balans. Lagom mycket så att dagen i stället kändes rolig och extra lång.


Först var vi en stund på Liams och Englas skola där det var loppis, bollkastning, ansiktsmålning ... Barnen var där själva en stund, men sen kom vi förbi och kikade runt lite. Indra var på handbollsmatch. Den andra matchen i serien och av totalt två har de nu två vinster, så det har börjat riktigt bra för tjejerna. Himla kul med en trendvändning. 

Jag är inte den som lagar mat till vardags, men i går var det jag (och Liam) som huserade i köket. Fixade pajer och roddade inför kräftmiddagen senare tillsammans med en vän-familj. Pappan där tränar 07-orna tillsammans med Chris och deras tvillingdöttrar är bästisar med Engla. Himla mysigt.

Hann också med några stunder av läsning lite här och lite där. Engla tyckte att vi skulle spola tillbaka tiden och ta samma lördag igen och jag är beredd att hålla med henne.

2 kommentarer:

znogge sa...

Vilken bra dag! Perfekt balans på alla vis :D

Kram

Home2tiny sa...

Vilken mysdag bästa som finns att få vara tillsammans hela familjen. Kramisar Tina