lördag 1 oktober 2016

inom ramen

Så skönt med helg. I slutet av jobbveckan gjorde jag faktiskt så att jag gick och la mig redan strax efter sju för att få ordentligt med sovtimmar. Åtta och en halv ungefär, skrapade jag ihop, men var fortfarande gräsligt trött hela fredagen. Trött och stressad över att dra hela lasset själv, men samtidigt är det så fantastiskt roligt och utvecklande. Det är inte det att jag går upp tidigt - det är att jag inte har tid som gör mig så hjärntrött. Efter jobbet åkte jag direkt och handlade till middagen i kväll och satte sedan igång att städa. Tröttheten försvann tack och lov. Planen med "extra sovrimmar" var ju att inte behöva ägna helgen åt att sova mitt på dagen!


I kväll ska vi äta kräftor - äntligen - och innan dess är det både jippo på de yngsta barnens skola samt handbollsmatch. Sen håller vi på att planera vad vi ska göra under novemberlovet. Det är ju snart dags. Himla skönt. Jag känner att jag mest bara behöver och vill få utrymme att andas. Bara vara. Läsa, ta promenader, skriva, spela spel ... 

Men sen väntar en del jobb i helgen också. Den där tiden som inte finns och saker som inte hinns inom ramen för arbetstid. Men som ändå, på något vis, måste göras ...3 kommentarer:

znogge sa...

Inom vårt yrke är man tyvärr sällan helt ledig en helg. Är det inte direkt arbete som ska göras så är i alla fall jag tankemässigt i gång redan på söndagen. Helt bra är det inte... Skönt i alla fall med ett lov som inte är alltför långt borta.

Kram och ha en härlig lördag!

Rund är också en form! sa...

Mums! Ät lite kräftor åt mig också!
Insåg för ca 1,5 år sen att jag blivit överkänslig mot skaldjur... Så jäkla kass! Fast tur i oturen att jag fortfarande tål jordgubbar, choklad och hästar/hundar! ;-)

Ama de casa sa...

Låter stressigt det där...

Men himla gott med kräftor! :-)