lördag 15 oktober 2016

en soft nyans av grå

Jag är en fryslort som kanske helt konstigt tycker om att frysa. Mest för att det är så skönt att försöka bli varm ... Jag älskar att ta ångande långduschar (inte så ekonomiskt kanske) och sedan dra på mig fleecebyxor och gosa ner mig i soffan eller i sängen under lager av täcken och filtar samt tända upp en massa ljus överallt. Det är det bästa.

Jo, jag gillar hösten! 


Inomhus är fleece, tofflor, levande ljus och kaffe det absolut bästa sättet att hålla sig varm och på packlistan till vårt hus i Värmland står bland annat fleece, filtar, värmeljus och tofflor som en absolut prio ett. Så här, i ett potpurri från Ellos går jag mer än gärna klädd och skrotar runt i en hel vecka av total avkoppling och mys.

2 kommentarer:

✫ Fru Eriksson sa...

Älskar Hösten ❤️ ...
/Kram & ha det så gott!

Mittgodastefinaste sa...

Åh den tröjan såg supermysig ut!!

Kram Jenny