fredag 7 oktober 2016

classy höstlook

Kortdag på jobbet - inga möten eller planeringar eller trams efteråt. Däremot blev jag stående ett tag och pratade med min kollega på väg till hennes bil, men det var bara trevligt. Sedan gick jag vidare till biblioteket och lämnade tillbaka några böcker, lånade till eleverna och därefter mot Kungsgatan för att shoppa för jobbets räkning. När jag kom hem ägnade jag mig åt lite planering i alla fall. Det är ju så. Att tiden inte räcker till ... så trots kortdag blev det ändå ganska många timmar utöver. Men snart är det lov och då plockas tiden ut. Äntligen!


Lindex har fått in mycket snyggt nu i höst. Ni som känner mig vet att jag älskar svart, lite vitt och gråskalan, men så här års addar jag gärna lite puder- eller gammelrosa också. Som en extra varm twist.

Gillar de uppklädda officebyxorna som ändå tycks så sköna. Har sett dem i skyltfönstret vid ett par tillfällen, inte minst idag, men har inte hunnit inom för att prova dem. Är dock fasligt sugen ...

~ ett helt adlink-fritt inlägg ~


Inga kommentarer: