tisdag 4 oktober 2016

06:00

06:00 slår jag upp portarna till skolan.
Varje dag.

Ibland kanske det låter som om jag gnäller över att börja så tidigt, men eftersom jag i min tjänst, på mitt avtal "måste" jobba några timmar på fritids varje vecka avverkar jag bra mycket hellre dessa timmar på morgonen än lägger dem på eftermiddagen. Så segt.Mitt huvudfokus, så väl som mitt hjärta och intresse, ligger i undervisningen så det är där jag bränner all min energi. Jag älskar skola och undervisning. Men tappar bort mig själv på fritids. Alla är vi olika.

Optimalt vore att ha ett annat avtal så att jag kunde lägga ännu mer krut på undervisning och förbättra den, men det är bara något jag kan önska ... 

3 kommentarer:

znogge sa...

Förstår mer än väl att du hellre tar morgontimmarna och jag hade gjort det samma. Fritids hade inte passat mig utan det är undervisning som gäller. Gillar liksom utmaningarna där :D

Kram

Ama de casa sa...

Jag tror du gör ett bra jobb där - också! :-)

Junitjej sa...

Jag hade också hellre valt morgontimmarna än eftermiddagstimmarna på fritids. Förstår om ditt hjärta bultar mer för undervisning.