måndag 26 september 2016

ut i vår hage


Jag kan vara så sjukt stressad - ibland över "ingenting" - och hjärtat pumpar hårt i bröstet som på flykt. Men det går inte att fly. Förutom när jag kommer ut på landet, ut i naturen. Då blir jag lugn bara så där. Jag skulle verkligen vilja bo på landet igen. Där hagar och skog möter varandra i samspel och där harmonin råder. Med närhet till både djur och vatten. Underbart. När Engla hade teori i går tog jag och Liam en promenad i sensommarvärmen. Tänk, snart är det oktober och det är fortfarande sommarfeeling. Precis en sån här höst som jag känner att jag behöver för att tanka energi och lugn - på samma gång - inför den mörkare, kallare och blötare årstiden som vi vet väntar. Jag njuter varje sekund av solen och värmen.


5 kommentarer:

znogge sa...

Själv kan jag tycka att lantlivet kan vara oroväckande stillsamt ;-)

Kram

Camilla sa...

Exakt samma känsla här i mellanåt, kan va då jag har 3 saker "att göra" men dom är som utspridda på dagen, då blir jag stressad, sjukt egentligen.

Ama de casa sa...

Jag gillar att besöka landsbygden, men vill bo i stan. Gillar när det händer saker runt ikring hela tiden :-)

Skönt att ni fortfarande har sommarkänslan kvar! :-D

Bakom dörr nr. 11 sa...

Härliga bilder :)
Kram Pia

✫ Fru Eriksson sa...

Woooo så vackert ❤️ ...
/Höstkram