måndag 26 september 2016

sponsrad video: Släkten är värst när Henke får konkurrens

Eftersom jag går upp så extremt tidigt på vardagsmorgnarna väljer jag alltid att duscha på kvällen innan. En dag i veckan - håll för ögonen alla frisörer - låter jag håret vila från schamponering och det är fredagar. När kvällen kommer åker håret upp i fultofs och sen ser jag sån ut halva lördagen innan jag tar en dusch igen. Men mitt hår ser helt enkelt crap ut om jag inte tvättar det varje dag. Att tvätta det kvällen innan kan vara illa nog - och oftast får jag ta i lite torrschampo på morgonen.

Därför är det ytterst viktigt att hitta ett schampo (och gärna variera sig över tid) som håller. Ett som är starkt nog för hårbotten men ändå kan ge fukt åt mina extremt torra längder. Head & Shoulders finns alltid i mitt badrumsskåp - sen kan längderna få både inpackning och hårolja så det löser sig. Huvudsaken är att hårbotten mår bra och får vad som krävs.

Sen att reklamen är humoristisk också, det är ett plus.

..

~ i samarbete med Head & Shoulders ~

Inga kommentarer: