onsdag 21 september 2016

sponsrad video: hitta lyckan i en kanelbulle hos oss du också!

En vanlig trist och torr vetelängd är inte roligt någonstans men en stor, saftig kanelbulle framkallar helt andra känslor. Begär och lycka. Av bara doften! Himla härligt.

När jag går till jobbet om morgnarna och sedan sneddar över torget, nästan framme, kan jag alltid förnimma doften av nybakat som liksom lägger sig som en varm filt över det sovande torget. Och det känns så himla hemtrevligt, ombonat och glatt på något sätt. Kanske inte minst för att det ger besked om att det inte bara är jag och tomten som är vakna utan att det faktiskt finns fler som är uppe och arbetar så här dags. Det är nästan så att jag blir sugen på att ta den lilla omvägen förbi Pressbyrån för en bulle ... men bara nästan för, frågar du mig, sitter lyckan mest i doften.

Vilken lycka väntar på dig i dag?

..

~ i samarbete med Pressbyrån ~

2 kommentarer:

Ama de casa sa...

Här i USA blir det ofta en kanelbulle till frukost. Vissa motell har typ bara det att välja på - och gott är det, men kanske inte den nyttigaste frukosten :-)

Susanne sa...

Lycka för mig idag är att komma till jobbet och ha en rolig dag tsm med mina kollegor.