torsdag 1 september 2016

power nap

Jag sov på tok för få timmar i natt. Troligtvis bara dryga fem timmar. Så snart lektionerna var slut för dagen tog jag mig via sjukhuset (tog prover för att se om mitt obefintliga järnvärde stigit) hem för att bälga i mig kaffe. När inte det hjälpte nämnvärt sjönk jag ner i soffan och tog en power nap. 

Det hjälpte förvisso inte så mycket det heller, så nu sitter jag här med min tredje kaffe och längtar till kvällen, haha.

I går var jag supertaggad att köra igång med mina studier (första kursen hoppas jag förvisso kunna validera) men hittade ingen information förutom kursplan och litteraturlista. Alltså ingen lathund, så jag vet inte vad som förväntas. Det har fortfarande inte dykt upp någon så det är väl bara att vänta och se. I kväll hade jag ändå inte orkat plugga.


2 kommentarer:

Ama de casa sa...

En siesta sitter aldrig fel när man är slutkörd eller har sovit dåligt. Hoppas du är piggare nu och att järnvärdena var bra.
Kram

znogge sa...

Hoppas sömnen blir bättre i natt. Här blev det inte heller så många timmar men det var självförvållat. Läste för länge...

Kram