tisdag 13 september 2016

logistik och ljudbok

Idag har jag varit piggare men enormt ljudkänslig - GAAAH ..! Ska nog ta och köpa såna där små öronproppar som stänger ute läskig decibel så att jag kan skärma av lite i varje fall. Vissa dagar är hopplösa.

Idag är det extra skönt att jag inte är så där supertrött för logistiken måste klaffa. Det där vardagspusslet liksom. I kväll är Chris på möte, jag är på möte, Liam är på scouter och Indra är på träning ... och Engla får följa med dit. Nån ska skjutsas hit, någon annan dit ... och hej och hå. Hinna laga mat, äta och duscha innan också. Det vore bra.

Det bästa är i alla fall att jag har lyssnat klart på en ljudbok och ska välja en ny. Det är som julafton nästan, älskar att få välja ut en ny bok.

2 kommentarer:

Ama de casa sa...

Låter en anings körigt, hoppas att allt klaffar!

znogge sa...

Ibland händer allt samtidigt och då är det inte lätt med logistiken! Hoppas att allt fungerar planenligt och att du hittar en bra bok :D

Kram