söndag 4 september 2016

handboll innan frukostSöndag förmiddag vilket innebär handbollsträning för Engla nu när höstterminen dragit igång igen. Eftersom Chris, som är tränare i laget, sover efter nattjobb drog jag med den assisterande tränaren, nämligen Indra i stället.

Själv sitter jag vid sidan av och funderade på varför jag har en sådan ojämn hjärtklappning. Men så kom jag på att klockan visst är tolv och jag har varken ätit frukost eller lunch utan bara hällt i mig en massa latte. Det blev inte av att jag kom ihåg att äta.

Allt utanför jobbet, som jag - om jag får säga det själv - är en hejare på att planera, är jag värdelös på att strukturera. Men hur kan man glömma bort att äta?

2 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det låter väldigt allvarligt. HUR kan man glömma att äta? Finns ju inte på kartan för min del. Tyvärr... ;-)

FREEDOMtravel sa...

Oj jag är såååå hungrig på morgnarna. Skulle ALDRIG kunna glömma frukost ;)