tisdag 6 september 2016

duracellpigg och globala mål

Idag har jag farit runt som en duracell på jobbet. Hej och hå!
Ibland undrar jag var energin kommer ifrån. Speciellt som vi var på föräldramöte i går kväll (på HÖGstadiet, fatta) och det tog slut ungefär vid läggdags. Fast kanske lika bra att inte analysera allt ständigt och jämt utan bara vara glad för att jag är pigg?!

Efter lektionerna idag fick jag planerat och förberett morgondagens lektioner och en bit in i veckan. Himla härligt. Har haft ett sådant flow idag och eleverna har suttit andäktigt och lyssnat på, diskuterat och ställt frågor om FN.s 17 globala mål (vi kommer att göra ljusinstallationer till Lights in Alingsås som i år har de globala målen som tema).
Landade hemma för en stund sedan men en latte och NU kom tröttheten. Ikväll är det ännu ett föräldramöte men det får Chris gå på själv. Jag behöver en hemmakväll. Bara läsa bok och pilla naveln ...

Brukar du ta dig till Alingsås under oktober månad för att se Light's in Alingsås?

2 kommentarer:

znogge sa...

Lite för långt ifrån oss så det får nog vara. Men det verkar vara fint och jag har läst läst om det. Föräldramöte två dagar i rad är lite väl maffigt tycker jag så skönt att du slipper det.

Kram

Ama de casa sa...

Tyvärr har jag inte sett det där fantastiska annat än på bild. :-)