måndag 5 september 2016

distansutbildningar och otaktsgalopp

Yeehej vilken sommarvärme vi fick idag. Himla härligt.
När jag gick till jobbet i morse var det alldeles krispigt och skönt, vilket vittnade om att det skulle bli en toppenfin dag. Vilket det blev. Sol och varmt som värsta sommardagen.


Jag har bestämt mig nu. Det måste finnas en annan väg till min dröm. Det går inte att köra hundra procent plus hundra procent. Beslutet känns både skönt och oerhört tråkigt på samma gång. Men som jag skrev tidigare. När jag kunnat sätta mig in i studierna visade de sig vara mer bundna till grupparbeten och lärcentra än jag kunnat föreställa mig. Dåligt tycker jag, för en distansutbildning.

Just nu fungerar det dock inte. Jag har ensamt ansvar i klassen och det är en jättefin klass att jobba i. Men det känns inte som om planeringstiden räcker till. Sitter på raster, efter jobbet och på helgerna och jobbar och det är fel. Såklart. Så får det inte fortsätta i långa loppet.

Hjärtat liksom går på högvarv hela tiden. I otaktsgalopp.

6 kommentarer:

znogge sa...

Det tror jag var ett mycket klokt beslut. Trots allt finns det en gräns för vad man orkar och vad man hinner med.

Kram

Bakom dörr nr. 11 sa...

Låter som ett klokt beslut.
Härligt med lite sommar igen :)
Önskar dig en bra start på veckan.
Kram Pia

Lina sa...

bra beslut tror jag. det är aldrig fel att lyssna på sig själv.
du får luska ut hur du når dit på ett skonsammare sätt

Ama de casa sa...

Låter bra. Du måste vara rädd om dig - och om de dina! Det finns bara 24 timmar på dygnet, och det är inget man kan göra nånting åt.
Kram

Susanne sa...

Klokt beslut

dianasdrömmar sa...

Klokt beslut kram