måndag 12 september 2016

det är skönt att bli äldre

Åh hjälpes så trött - i migränens kölvatten ... och sen hoppas jag kunna sluta skriva gnällinlägg om migrän. Helst hade jag velat ta ett sova-dygn, det hade kanske varit det smartaste, men trogen gick jag till jobbet i arla morgonstund. Men eftersom jag jobbar heltid och på mitt avtal behöver täcka upp med några barntimmar på fritids på måndag eftermiddag skaffade jag i alla fall en vikarie för mig då. Troligtvis det mest smarta jag gjort idag. Direkt efter lektionerna var slut gick jag hem ...


Ja, jag fyller år i dag också (så gulligt att jag uppmärksammades på informationstavlan på jobbet). Är en slagen 36-åring som inte ens orkade läsa utan somnade i soffan. Samtidigt är jag glad för det är första gången sedan jag fyllde 10-12 år som jag inte mår dåligt på grund av åldersnoja. Jag gillar att bli firad men har aldrig någonsin tyckt om att fylla år och bli äldre. Helt galet att jag började noja redan i tioårsåldern ... Nu har jag i stället landat i att det är skönt att bli äldre, skönt att kunna leva, skönt att ha mina nära och kära, skönt att ha drömmar och mål ... Och tänk, om fyra år får jag ytterligare fem semesterdagar i present!

8 kommentarer:

znogge sa...

Grattis på 36-årsdagen! Hoppas du har en riktigt bra födelsedag och att migränens efterdyningar släpper.

Kram

Mamma C sa...

Stort grattis på din födelsedag. Hoppas din migrän har gett med sig nu.
Mamma C

Ingela sa...

Grattis vackraste, finaste på födelsedagen❣❣
Stor kram❤️

Susjos sa...

Åh, födelsedag! I sista sekund hinner jag gratulera på födelsedagen, hipp hipp hurra!!!

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS till dig idag! (Fast nu är det väl imorgon hos dig alla redan... :-) )

Hoppas du slipper den där DUM-migränen nu!
Kram

Hemma på Sjuan sa...

Grattis i efterskott! Hoppas du fick återhämtning och känner dig bättre. Jag känner samma för födelsedagar bryr mig knappt alls men jag bävar för nästa gång då det blir en jämn alltför hög siffra... Kram Suss

Rund är också en form! sa...

Jag skrev också om huvudvärk/migrän, så vi kan väl gnälla ihop... ;-)
Krya! ❤

Kram M

Marita sa...

Ett försenat men icke desto mindre väl menat grattis kommer här. Hoppas verkligen att migränen har klingat av.
Många grattis kramar♥♥