tisdag 16 augusti 2016

sponsrad video: för att bli stark | Rio 2016 OS

För att bli riktigt stark och framgångsrik krävs stöttning och engagemang. Jag som har tre barn, alla med olika aktiviteter, vet hur mycket tid det ligger bakom. De sliter, presterar och gör sitt bästa, både på träningar, cuper och matcher. Samtidigt som det är roligt och socialt krävs också en vilja av stål för att bli framgångsrik inom sitt område, sin sport. Jag vet inte hur många gånger jag har fyllt bilen med barn och deras lagkamrater för att åka iväg på diverse cuper, matcher, läger och övernattningar, hur många gånger jag hejat, gett high five, tröstat vid en förlust och glatts åt en vinst eller hur många gånger jag känt en sån enorm stolthet när jag ser barnens progression och deras lycka. Det är stort.

Det är också så himla coolt att se på OS och följa våra svenska stjärnor. De är värda all hyllning. Men bakom varje framgångsrik talang står en förälder. En dedikerad mamma eller pappa. I den här videon hyllar vi talangernas mamma ... det krävs någon stark för att skapa någon stark.

..

~ i samarbete med P&G ~

Inga kommentarer: